До уваги учнів та їх батьків! Дистанційне навчання

Дата публікації допису: 31 бер. 2020 7:04:50

11 телеканалів України транслюватимуть онлайн-уроки для школярів (РОЗКЛАД)

Проект “Всеукраїнська школа онлайн” буде стартувати з 6 квітня, а не із 30 березня, як про це писав сайт ТСН 29 березня 2020 року.

З понеділка, 6 квітня на 11-ти телеканалах України стартують онлайн-уроки для школярів України. Учні 5-11 класів на період карантину зможуть вчитись просто у себе вдома. Достатньо ввімкнути телевізор і уважно слухати вчителів.

Які навчальні дисципліни будуть доступні на ТБ?

Відомо, що йде монтування уроків із таких предметів: хімія, фізика, біологія, географія, українська мова та література, англійська мова, історія України та світу, алгебра, геометрія та навіть спортивні руханки.

Розклад навчань – доки не закінчиться карантин – шукати потрібно у телепрограмах.

Наразі, відомо що уроки транслюватимуть 11 незакодованих загальнонаціональних каналів, з 10 до 12 години ранку. Розклад навчань буде розміщуватись у телепрограмах. Серед 11-ти телеканалів участь у проекті буде брати канал “ПлюсПлюс”, який транслюватиме уроки для 5 класу. Які телеканали транслюватимуть уроки для школярів інших класів на даний час не відомо. Адміністратори сайту Ерудит.нет будуть відслідковувати програми телепередач, та як тільки з’явиться будь-яка інформація, вона буде розміщена на даній сторінці.

Рекомендуємо зберегти цю сторінку у закладках.

https://erudyt.net/novini/novini-shkilnoi-osviti/11-telekanaliv-ukrainy-transliuvatymut-onlayn-uroky-dlia-shkoliariv-rozklad.html?fbclid=IwAR3OhzrmTfQC-OeeaQaa8DwgBde_AGOSAhkSxEd96k0Sl0tinJFCfKW4xgY

Оновлено (Краще заходити тут.Є багато джерел з відео уроками)

https://erudyt.net/novini/novini-shkilnoi-osviti/videouroky-dlia-2-3-4-ta-9-10-i-11-klasiv-rozklad.html#more-10794 - Відеоуроки для 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 та 9, 10 і 11 класів (РОЗКЛАД) (ОНОВЛЕНО)