Молодіжний Націоналістичний Конгрес залучає молодь Рогачинської НВК до громадської діяльності

Дата публікації допису: 13 лист. 2019 5:15:00

Молодіжний Націоналістичний Конгрес — мережева організація, яка залучає молодь до громадської діяльності, використовуючи для цього внутрішню систему вишколу членства та діяльність в осередках МНК.

Наша місія - формувати генерацію освічених, успішних, дієвих українців, які розбудовують державу на ідеях українського націоналізму.

У рамках проекту «Курс вільних людей» члени організації проводять гутірки для школярів Тернопільської області.

Дійсний член МНК Василь Капустинський розповів про місію організації, ідею, активну діяльність: вишколи, табори, курси, теренові ігри.

А також, головною метою є надати інформацію про те, як бути медіаграмотним в час коли в Україні відбувається війна. Були підняти такі важливі питання: що таке інформаційна війна, пропаганда, психологічна війна, інформаційний простір, перевірка інформації на достовірність.

Кожного дня ми боремося, війна триває не лише на Сході, але й у наших телефонах. Інформаційна війна- це великий виклик з яким Україна бореться роками. Зміни розпочинаються з кожного із нас, ми повині вчитися та вдосконалюватися, передавати свої знання, щоб долучитися до формування сводомої молоді.