Тиждень української мови та літератури

Дата публікації допису: 16 бер. 2018 10:27:42

У Рогачинському НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ» відбувся тиждень української мови та літератури, який розпочався загальношкільною лінійкою, де вчителі української мови та літератури Кузьмишин Л.А. та Тригуб О.М. оголосили про відкриття тижня , ознайомили з основними заходами, було представлено літературно - музичну композицію «Наша мова калинова» .

Також у цей день відбулася виставка « Шевченкове слово - безсмертне», організовано вікторину «Буду я навчатись мови золотої» та конкурс художників-гумористів(вч. Кузьмишин Л.А.).

Метою виховного заходу «Книжка – наш друг і порадник» , проведеного 06 березня вч. Кузьмишин Л.А ., було звернути увагу учнів на роль книги у нашому житті, зацікавити їх читанням .

У рамках Шевченківських днів відбувся конкурс читців поезії видатного українського поета Т.Г. Шевченка та тематичний ранок «Нам треба Твого голосу,Тарасе!» ( Вч. Кузьмишин Л.А., Тригуб О.М., Пересада М.Г.).

Вчителями укр.мови та літератури Кузьмишин Л.А. та Тригуб О.М. проведено загальношкільну лінійку, на якій підведено підсумки тижня української мови та літератури і винесено подяки найактивнішим учасникам тижня : учням 5-го ,8-го ,11-го класу, уч. 6-го класу: Легеті Д., Онуфрик М., Сушко Ю., Дідух А., Баран О., Кутній І.,учням 7-го кл.:Видойник В., Каві С., Сушко Ю., Дешину О., Видойник Д.

Учнів відзначено оцінками високого рівня з предметів українська мова та література .