Родинне свято « З родини йде життя людини»

Дата публікації допису: 4 бер. 2020 12:59:05

Сім’я, родина, рід…Який величезний зміст цих слів.

В них усе: лагідний материнський наспів, перші кроки і

лепетання маляти, теплі бабусині очі,

в яких, здається, освічується вся любов землі,

мудрі дідусеві повчання, щастя і горе,

любов і зітхання, образи і непорозуміння,

будні і свята…

01 березня 2020 року в Рогачинському НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ» відбулося родинне свято «З родини йде життя людини», яке підготували учні початкових класів під керівництвом класоводів Легети Г.М., Андрушків Р.Б., Святської О.В., Семеген Н.Й. .

Свято зібрало матерів,татусів,бабусь,дідусів. Ведуча- класовод Легета Г.М. повела щиру та душевну розмову про сім’ю, про роль в ній матері та батька, бабусі та дідуся, їх вплив на виховання своїх дітей та онуків. Адже саме в сім’ї, в родині діти черпають той багатющий запас любові, доброти працьовитості, переймають чудові родинні традиції та звичаї.

Хорошим доповненням до цієї розмови були поетичні рядки та пісні про маму, про родину, про добро, про Україну, які так тепло дарували своїм рідним діти, виражаючи цим свою любов до них.

У святі брали участь і батьки учнів. Вони грали комедійні сценки, розказували гуморески, співали пісні про родину.

Бабусі наших учнів початкових класів теж долучились до свята. Вони підготували сюрприз, вітали всіх новоствореним «лісапедним батальйоном бабусь».

На свято були запрошені гості: отець Лев Кметко, голова Нараївської ОТГ Здебський Є.Г., староста села Нич О.Є., адміністрація школи.

Свято пройшло в теплому, щирому спілкуванні. А на завершення діти пригощали всіх присутніх гостинцями. Нехай же це свято об’єднає нас усіх у найважливішій справі – вихованні нового покоління, у сподіванні радісного «завтра». Бажаємо, щоб затишок, спокій, любов, достаток, взаємоповага та взаємопорозуміння завжди панували у наших родинах.